Manikyr och Pedikyr

Oavsett om du väljer förlängning, förstärkning eller manikyr strävar vi efter att dina naglar ser naturliga ut. Därför gör vi vackra, naturtrogna och hållbara naglar. Det viktiga är att du som kund känner dig nöjd och glad efter en behandling hos oss. Gelé är det matrial vi arbetar med och här har du massor av färger att välja på!

Du kan få fransk manikyr som sitter permanent  eller så kan du välja helt transparenta naglar som förstärkning för det mest naturtrogna utseendet.

Vi jobbar också med gellack som härdas med en UV-lampa och håller otroilgt bra. Dessa lack finns i massor av olika färger – med glans, glitter, skimmer eller varför inte ett helt matt lack? Efter 3-4 veckor är det dags att återbalansera naglarna och/eller fylla på färg.

MAnikyr

Återbesök/Nagelförstärkning

Har du tunna och sköra naglar som skivar sig eller går sönder? Då är denna behandling till för dig. Gelén förstärker dina naturliga naglar och du kan bevara dina naglar vackra och få dem att bli långa. Har det gått mellan 2-4 veckor sedan du var hos Kristina sist och gjorde en nagelförstärkning? Då är denna behandling behandling perfekt vid ett återbesök.

 • Påfyllning/Nagelförstärkning 775 kr

  För dig som är nöjd med din naturliga längd och vill förstärka dina naturliga naglar eller fylla i en tidigare förlängning. Denna väljer man om man vill ha enfärgade naglar. Utförs från grunden på naturlig nagel.

 • Påfyllning gelé/Nagelförstärkning - Avancerad Stil 855 kr

  För dig som är nöjd med din naturliga längd och vill förstärka dina naturliga naglar eller fylla i en tidigare förlängning. Välj glitter-, fransk-, fademanikyr, handmålat motiv, stenar eller nailart. Utförs från grunden på naturlig nagel.

Nagelförlängning

Genom att bygga ut dina naturliga naglar med en gelé får du långa naglar som ser naturliga ut och håller bra.

 • Nagelförlängning 995 kr

  För dig som vill ha längre naglar än dina egna. Naglarna lackas med en färg och utförs från grunden, med gelé på naturlig nagel. Byggs endast med mall, inga tippar.

 • Nagelförlängning - Avancerad Stil 1135 kr

  För dig som vill ha längre naglar än dina egna. Här kan du välja glitter-, fransk-, fademanikyr, handmålat motiv, stenar eller nailart. Utförs från grunden, med gelé på naturlig nagel. Byggs endast med mall, inga tippar.

Nagelkorrigering

Har du naglar som växer snett? Eller har du fått någon skada på en nagel? Då finns det möjlighet att Kristina kan bygga en ny nagel med hjälp av härdande gelé. Kristina har god erfarenhet när det kommer till nagelkorrigering. Boka en konsultation första gången för att ta reda på hur du kan få hjälp med dina naglar. Både på händer och tår.

Borttagning

När du inte längre vill ha dina gelénaglar eller ditt gellack kvar utför vi en säker borttagning av gammalt material och avslutar med en manikyr för en fräsch finish.

 • Borttagning Gelé + Klassisk Manikyr 575 kr

  I denna behandling så tar vi bort gelénaglar, vi filar naglarna, tar hand om nagelbanden och smörjer in naglarna med nagelolja.

 • Borttagning Gellack + Klassisk Manikyr 510 kr

  I denna behandling så tar vi bort Gellack, filar naglarna, tar hand om nagelbanden, smörjer in naglarna med nagelolja och avslutar med en uppmjukande peeling.

Manikyr - gellack

För att få ett långvarigt färgresultat som håller riktigt bra ska du välja detta alternativ. I behandlingen permanent lack ingår manikyr, formning av nagel och lackning med gellack. Håller i ca 3 veckor och ger din naturliga nagel en förstärkning på en gång.

 • Manikyr med Gellack 575 kr

  För dig som vill måla dina naturliga naglar med färg som håller upp till 3-4 veckor. Önskar du glitter, fade eller handmålad manikyr välj "Gellack, avancerad färg".

 • Manikyr med Gellack - Avancerad stil 635 kr

  För dig som vill måla dina naturliga naglar med färg som håller upp till 3-4 veckor. Denna väljer man om man vill ha lite extra bling. Välj mellan glitter-, fransk-, fademanikyr, handmålad manikyr, stenar eller nailart.

Klassisk Manikyr

Vi utför en klassisk manikyr då vi filar, ger nagelbandsvård, handmassage och oljepolering. Fuktboosta dina händer för välmående naglar! Önskar du även lackning av naglarna ska du boka Permanent gellack istället.

 • Klassisk manikyr, 35 min 365 kr

Paraffinbehandling

Underbar behandling för både händer och fötter! Paraffinet öppnar porerna, kapslar in värme och hjälper till att mjuka upp huden, öka blodcirkulationen och sägs även ha en smärtlindrande effekt i lederna.

OBS! Rekommenderas ej vid öppna sår, utslag, vårtor eller eksem.

 • Paraffinbehandling- fötter, 20 min 320 kr

  Underbart skön behandling för trötta fötter! Paraffinbad hjälper till att mjuka upp torra och nariga fötter, öka blodcirkulationen och sägs även ha en smärtlindrande effekt i lederna. Boka som den är eller tillägg till en behandling. OBS! Rekommenderas ej vid öppna sår, utslag, vårtor eller eksem.

 • Paraffinbehandling- händer, 20 min 320 kr

  Underbart skön och mjukgörande behandling. Paraffinbad hjälper till att mjuka upp torra och nariga händer, öka blodcirkulationen och sägs kunna minska smärta i lederna. Boka som den är eller tillägg till en behandling. OBS! Rekommenderas ej vid öppna sår, utslag, vårtor eller eksem.

Pedikyr

Unna dina fötter något alldeles extra med en SPA-pedikyr. Vi jobbar med gellack som härdas med en UV-lampa och håller otroilgt bra. Dessa lack finns i massor av olika färger – med glans, glitter, skimmer eller varför inte ett helt matt lack!

Prova ett paraffinbad till fötterna när du ändå är i farten. Otroligt mjukgörande och avslappnande behandling.

 • Klassisk Pedikyr 575 kr

  Vi startar med ett uppmjukande fotbad, sedan avlägsnas förhårdnader med fil, vi klipper naglarna och nagelbanden, filar till formen och avslutar med en skön, mjukgörande fotkräm. Lackning med transparent nagellack ingår. OBS! Ej medicinsk fotvård.

 • Pedikyr med gellack 775 kr

  Fotbad, borttagning av förhårdnader, klippning av tånaglar och nagelband, filning av naglar, lackning med hållbart gellack och avslutas med fotkräm. OBS! Ej medicinsk fotvård.

 • Pedikyr Lyx 1210 kr

  När du verkligen vill ha en avkopplande stund erbjuder vi dig ett uppmjukande fotbad, tar bort förhårdnader, klipper tånaglarna och nagelbanden, filar och lackar med hållbart gellack och avslutar med en otroligt välgörande paraffinbehandling. Paraffin öppnar porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodcirkulationen och huden blir mjuk och len. OBS! Paraffinbehandling rekommenderas ej vid öppna sår, utslag, vårtor eller eksem.