Pompadour lounge - frisör i Västerås

Pompadour Lounge är en av Västerås mest eleganta frisörsalonger med fantastisk service, njutbart produktutbud, ansvarsfull företagspolicy och goda samarbeten som gynnar både salongens kunder och Västerås småföretagare.

Våra medarbetare har känslan för det lilla extra och hjärtat på rätta stället. Atmosfären genomsyras av klass, lugn och harmoni. Med omtanke om både människa och natur är Pompadour Lounge en salong för dig som vill känna dig ompysslad och trygg i ditt val av produkter. Att som konsument värna om vår miljö och natur genom att välja rätt produkter blir allt viktigare.

Pompadour Lounge samarbetar  med företag och varumärken som delar den omtanken och tar ett tydligt miljö-, service- och kvalitetsansvar. 

Våra frisörer erbjuder klippningar, olika färgtekninker som t.ex. balayage och foilage, herrklippning och skäggklippning. Du kan även boka lyxig manikyr och pedikyr hos vår duktiga nagelteknolog.

POMPADOUR LOUNGE POLICY

Värdeord som omtanke, lugn, lyx och service präglar både salongens produktutbud, interiör och arbetssätt. Därför ska vi:

VÅRa produkter

Pompadour Lounge samarbetar  med företag och varumärken som delar den omtanken och tar ett tydligt miljö-, service- och kvalitetsansvar. 

Våra frisörer erbjuder klippningar, olika färgtekninker som t.ex. balayage och foilage, herrklippning och skäggklippning. Produkterna är noga utvalda för att följa vår företagspolicy och att ge dig som kund den bästa upplevelsen, både här på salongen och när du kommer hem!

Davines

Vi är stolta att jobba med ett så fantastiskt varumärke som Davines!

Förutom att produkterna verkligen levererar det dom lovar arbetar Davines ständigt för både människa och miljö genom att bistå olika projekt i syfte att främja en bättre framtid.

Kvalitet för Davines betyder att kunna skapa de bästa produkterna med stor omtanke och respekt för miljö och människa – därför används en hög nivå av naturliga ingredienser vetenskapligt framtagna för att garantera en autentisk och nyskapande känsla.

Läs gärna mer på https://us.davines.com/

NÕBERU of sweden

Nõberu of Sweden grundades från en idé att skapa ett varumärke som var unisex men med fokus på män, oavsett ålder eller livsstil.

Visionen för märket centrerades runt en nobel man, när det japanska ordet för nobel hittades – Nõberu, kom visionen och märket till liv.

Produkterna utvecklas, produceras och hanteras i Sverige och prioriteras av oss för att säkerställa att vi alltid levererar högkvalitativa produkter.

Läs mer på Home ~ Noberu

Olaplex

Världens mest omtalade skönhetsprodukt på sociala medier som med sin revolutionerade formula används av hundratusentals salonger över hela världen.

Olaplex är miljöcertifierad av Grön Salong och aldrig testad på djur.

Läs mer på https://www.olaplex.se/

iles formula

Som en av få salonger i Sverige har vi fått möjlighet att jobba med det lyxiga hårvårdsmärket Iles Formula.

Iles Formula levererar en nätt hårvårdsserie som ger fantastiska resultat och värnar samtidigt om planetens välmående. De jobbar kontinuerligt med att förbättra formulan i takt med att hållbar teknologi går framåt.

“I have never been interested in launching endless new products for the sake of boosting numbers; it’s unnecessary, causes confusion and is wasteful. Formulate less and do it extremely well.”

Wendy Iles, Founder of Iles Formula

Läs mer på Iles Formula | Luxury Hair Care Products & Hair Repair

Pür cosmetics

Från Atlanta, USA kommer PÜR som är hudvårdande mineralmakeup med kliniskt bevisade förbättringar på huden, som ökad lyster, ökad fasthet, mindre irritationer och en jämnare hudton efter bara 4–8 veckors användning.

Produktsortimentet består av olika typer av foundations i flytande form, creme- och puderform, primers för olika hudbehov, ögonmakeup, bronzers, highlighters och rouge, concealers, läpprodukter samt borstar. Varje år lanseras nya produkter med innovativa ingredienser som vårdar och skyddar din hud på olika sätt.

Läs mer på http://www.purcosmetics.se/

HH Simonsen

Det danska företaget HH Simonsen startade i Jylland 2003 och är medlemmar av Elretur för att öka ansvaret för miljön.

HH Simonsens produkter utvecklas hela tiden i en riktning där man tar mesta möjliga ansvar för miljön både under produktion och eftermarknad/återvinning.

Läs mer på http://hhsimonsen.com/