Pompadour lounge - frisör i Västerås

Pompadour Lounge är en av Västerås mest eleganta frisörsalonger med fantastisk service, njutbart produktutbud, ansvarsfull företagspolicy och goda samarbeten som gynnar både salongens kunder och Västerås småföretagare.

Våra medarbetare har känslan för det lilla extra och hjärtat på rätta stället. Atmosfären genomsyras av klass, lugn och harmoni. Med omtanke om både människa och natur är Pompadour Lounge en salong för dig som vill känna dig ompysslad och trygg i ditt val av produkter. Att som konsument värna om vår miljö och natur genom att välja rätt produkter blir allt viktigare.

Pompadour Lounge samarbetar  med företag och varumärken som delar den omtanken och tar ett tydligt miljö-, service- och kvalitetsansvar. 

Våra frisörer erbjuder klippningar, olika färgtekninker som t.ex. balayage och foilage, herrklippning och skäggklippning. Du kan även boka lyxig manikyr och pedikyr hos vår duktiga nagelteknolog.

POMPADOUR LOUNGE POLICY

Värdeord som omtanke, lugn, lyx och service präglar både salongens produktutbud, interiör och arbetssätt. Därför ska vi:

VÅRa produkter

Pompadour Lounge samarbetar  med företag och varumärken som delar den omtanken och tar ett tydligt miljö-, service- och kvalitetsansvar. 

Våra frisörer erbjuder klippningar, olika färgtekninker som t.ex. balayage och foilage, herrklippning och skäggklippning. Produkterna är noga utvalda för att följa vår företagspolicy och att ge dig som kund den bästa upplevelsen, både här på salongen och när du kommer hem!

Davines

Det italienska, familjeägda hårvårdsmärket Davines grundades 1983 och är idag ett av Europas snabbast växande varumärken och finns representerade över hela världen.

Kvalitet för Davines betyder att kunna skapa de bästa produkterna med stor omtanke och respekt för miljö och människa – därför används en hög nivå av naturliga ingredienser vetenskapligt framtagna för att garantera en autentisk och nyskapande känsla.

Med en omtanke om både människa och miljö arbetar Davines ständigt för att bistå olika projekt i syfte att främja en bättre framtid.

Läs gärna mer på https://us.davines.com/

HH Simonsen

Det danska företaget HH Simonsen startade i Jylland 2003 och är medlemmar av Elretur för att öka ansvaret för miljön.

Syftet med Elretur är att agera enligt dansk lagstiftning om producentansvar genom att hantera medlemsföretagens intressen och skyldigheter, inte minst hantera insamling och upparbetning av uttjänta produkter.

HH Simonsens produkter utvecklas hela tiden i en riktning där man tar mesta möjliga ansvar för miljön både under produktion och eftermarknad/återvinning.

Läs mer på http://hhsimonsen.com/

Olaplex

Världens mest omtalade skönhetsprodukt på sociala medier som med sin revolutionerade formula används av hundratusentals salonger över hela världen.

Olaplex är miljöcertifierad av Grön Salong och aldrig testad på djur.

Läs mer på https://www.olaplex.se/